liifeofebba

God kväll från Göteborg!

Det har varit en alldeles fantastisk dag - från dess början till dess slut! Vi har gjort saker från morgon till kväll och just nu ligger jag i hotellsängen med matkoma deluxe! Vilket i och för sig beror på att vi cirka 80 % av dagen har ätit massa godsaker, haha. Det var vi värda!

Vi har till exempel varit och brunchat under cirka tre timmars tid. Här ovan ser ni härliga Kamila och Simon! 

Det fanns allt ifrån äggröra till smörgårstårta, sallad, lax - you name it! 

Göteborg eller Manhattan? Alla undrar ingen vet. 

Allting var SÅ gott och dessutom kändes det som att vi kommit till ett hippt ställe på Manhattan i USA med tanke på den lyxiga inredningen och atmosfären i övrigt. 

Vi var även en sväng förbi Lorensbergsteatern för att kolla läget inför morgondagen. Snart smäller det! Avslutningsvis åt vi en brakmiddag på Hard Rock Café. 

Jag vet att jag säger det ofta men man kan inte säga det för ofta: jag är så tacksam över alla dessa människor och det vi får uppleva! 

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad inför morgondagen! Jag sammanställer ett inlägg på tågresan hem imorgon om allting. Vill ni följa med under tiden kan ni följa mig på Instagram @ hanssonebba där jag uppdaterar min story frekvent. 

Ta hand om er och varandra!

xx

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas