liifeofebba

Event med European Bartender School

Förra lördagen var jag och några andra influencers inbjudna till ett event med European Bartender School. De har 25 bartenderskolor runt om i hela världen och vi höll, inte helt otippat, till i Stockholm! New York, Barcelona och Paris är bara tre av många ställen de finns på. Min kamera dog när jag kom fram till eventet så bilderna är tagna med fina Stefanis kamera. Klicka HÄR för att komma till hennes fantastiska blogg!

När vi kom bjöds det på bubbel och snacks i mängder! Detta är bara en bråkdel, det fanns även chark m.m. Så glatt!

Efter en introduktion om företaget var det dags för oss att få en snabbversion av deras bartenderutbildning på cirka fyra timmar. Vi fick prova på att göra tre olika drinkar och den ni ser ovan var den jag tyckte var godast! Jag brukar ju som ni vet inte dricka alkohol så att blanda drinkar är inte direkt min expertis, men det var en rolig upplevelse. Vi alla fick med oss vars ett bartender-kit hem så vi kan fortsätta öva. Kul! 

Cheers! 

Jag och Carolina som jag tog med mig som min + 1 till eventet. Vi går samma utbildning så det är på den vägen vi lärt känna varanra, vilket jag är väldigt glad för!

Det kommer ett till inlägg med fler bilder från resterande av kvällens alla äventyr. Håll utkik!

I det här inlägget förekommer reklam för European Bartender School

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas