liifeofebba

Min helg i bilder

I fredags fick jag, som jag nämnde i föregående inlägg, besök av den här donnan som kom raka vägen från Skåne!

Jag hade bokat bord till oss på den italienska restaurangen Un Poco, som ligger i stan.

Här satt vi i timmar medan vi catchade upp om allt som hänt i varandras liv sedan senast vi sågs. 

När lördagen kom var det dags för boxning igen! Jag hade många blandade känslor i kroppen så det var skönt att enbart fokusera på boxningen i en timme. Det är så pass tufft att man hinner inte reflektera över något annat än att ge allt i just den sekunden. 

Med kurrande mage styrde vi, som i Josefin och jag, vidare mot Riche. Tanken slog mig nyss att det här faktiskt är den enda gången jag varit där sedan jag flyttade hit? Det brukade vara mitt stammis-ställe när jag åkte upp till Stockholm förut. Köttbullarna var i varje fall lika goda som vanligt! 

Det har börjat pyntas i julens anda runt om på stan så det är oerhört mysigt att strosa rundor och suga i sig stämningen som råder.

På söndagen hade vi bestämt oss för att äta brunch och det blev ett ställe som jag aldrig besökt tidigare: Pom och Flora. Det är utan tvekan den godaste brunchen jag hittills testat i Stockholm! 

Det var med andra ord en riktigt härlig helg! Den kommande helgen ser lite annorlunda ut eftersom jag flyttar på fredag, så mitt fokus kommer med stor sannolikhet att ligga på att komma i ordning ordentligt. 

Vad brukar ni göra på helgerna?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas