liifeofebba

Jag har bokat en resa!

Vänta, va? Är det redan den 1 november? Det var vad jag tänkte när jag vaknade imorse och såg dagens datum. Det känns som att det var igår jag flyttade till Stockholm, men faktum är att om två veckor har jag bott här i tre månader. Tiden springer iväg!!! På tal om det så bokade jag en resa till Skåne igår, över julen. Jag stannar där i cirka fem dagar så jag hinner träffa alla nära och kära.  

Igår stannade jag och några stycken kvar på kontoret för att lyssna på när Micke höll en del om "Mästaren" som han utbildar i. Jag har sagt det förut och säger det igen: utbildning kan man aldrig få för mycket av. Särskilt inte när det gäller försäljning, det är guld! Jag hör och lär mig nya saker nya saker varje gång. 

Jag sitter kvar på kontoret ikväll igen. Vi har tänt massa ljus och dricker te medan vi jobbar. SÅ mysigt! Planen är att jag ska svara på mail och förbereda en del saker, så jag inte behöver göra det i helgen när mamma är här. Vi har inte träffats på över två månader nu så I have missed her! 

Hur har er dag varit?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas