liifeofebba

Många bollar i luften

Samtliga bilder är från Pinterest

Den senaste veckan har min telefon levt sitt eget liv. Jag ställer alltid fyra-fem alarm på morgonen - två på varandra när jag ska gå upp och träna, ett när jag ska börja göra mig i ordning och ett när jag ska ta mig till tåget. Men, den senaste veckan har mina alarm inte ringt vilket resulterat i utebliven morgonträning och stressiga morgnar över lag. Det var dags för en ny telefon med andra ord. Nu har jag en PLUS vilket känns lite annorlunda, men jag antar att en vänjer sig.

Annars då? Jag har många bollar i luften (som vanligt) och livet rullar på. Det är körkort, skola och sköta mina studier, företag och jobb. Utöver det ska jag driva min blogg vilket innebär att ständigt vara kreativ och komma på intressanta samt inspirerande saker att skriva om. Alla inte tycker om att leva ett så pass hektiskt liv som jag (i perioder) gör, men jag har kommit fram till att jag mår som bäst när jag har mycket att göra. Jag är en rastlös själ. 

Igår lämnade jag hemmet 08.00 och var inte tillbaka förrän 22.30. Lång dag, men jag kände mig snarare fylld med energi efteråt än motsatsen. Denna vecka är extra tidspressad då jag har både halkan, risk1 och körlektioner. Därtill ska vi filma på UF-mässan imorgon eftersom vi blivit ombedda att göra årets UF-film. SÅ KUL! På torsdag ställer vi själva ut så mycket av min lediga tid den här veckan går ut på att rodda inför det. Jag längtar så jag spricker. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas