liifeofebba

FRIYAY

Det är fredag, jag slutade 12.00 och när jag klev ut ur dörren möttes jag av 18 grader och strålande sol. Kan man ens få en bättre start på helgen? Gick sedan en runda på stan med Eva, Wilma och Frida och bara njöt. Tänk vad lite sol kan göra för själen. Där efter slog vi oss ner på statsbiblioteket med vars en Nocco för att studera. Vi satt där i tre timmar varav hälften av tiden gick åt till prat. Jag har känt mig ofokuserad hela dagen vilket troligtvis beror på sömnbrist och för mycket stress. Ska dock ge studierna ett sista försök innan jag går och lägger mig. På en fredagskväll. Men först: en stor kopp mörkbrygg. 

SS 17 fashion

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 liknande HÄR 

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR

. . .

Ovan har ni två - enligt mig - helt perfekta vår- och sommaroutfits. Alltt från material till färg, passform och stil är SÅ rätt! Det är elegant samtidigt som det är sött och somrigt. En härlig mix som tillsammans blir en oemotståndlig kombination.

XX

Snapshots och ändrade planer

Jag skulle egentligen haft min körkortsteori idag men efter missförstånd så blev den inställd precis innan. Segt eftersom jag missar en hel skoldag på grund av det, men what to do. Jag får försöka se det från den ljusa sidan istället - får trots allt mer tid till att förbereda mig. Just nu: sitter jag vid mitt skrivbord och betar av plugg medan regnet smattrar mot rutan. För en gångs skull är det skönt att det regnar, då känner jag ingen längtan efter att vara utomhus och pluggmotivationen höjs automatiskt. Till helgen får det däremot mer än gärna vara sol. Då vill jag ta långa promenader, höra fågelkvitter och få röda, fräkniga kinder.

MinuteVideo till SM i Stockholm

Här är jag med mitt grymma team, Hampus och Gustaf. Tänk att vi, av från början 800 tävlande företag i Skåne, är en av de 3 utvalda i inte en men två(!) kategorier som får äran att tävla på SM i Stockholm. Det har varit vårt mål från start och genom mycket hårt arbete lyckades vi nå det. Nu är det dags att sätta nya mål och ta oss an nya utmaningar. Detta är bara början!

Skaldjursfest på Johan P

Bortglömda bilder sedan jag och Josefin firade hennes födelsedag på Johan P för exakt två veckor sedan idag. Livet har kommit emellan, så jag har inte hunnit uppdatera er. Bättre sent än aldrig, eller hur? Om två veckor är det påsklov och då kommer jag börja se ljuset i tunneln igen och uppdateringen kommer bli betydligt bättre på bloggen. Veckan som gått har susat förbi utan att jag ens hunnit blinka. Adrenalinet har pumpat ständigt, jag har gått utanför min comfort zone flera gånger och fantastiska saker har inträffat. Bland annat har jag och mitt företag vunnit pris för "Årets Tjänst" och "Årets UF-företag" på Skånefinalen i fredags, så i maj månad väntar SM och Stockholm på oss. Det känns helt fantastiskt! Älskar entreprenörskap och alla möjligheter som kommer med det. Är i mitt esse. 

 

 

 

Puderrosa blus med volangarmar

Breakfast in bed

Detta är min absoluta favoritfrukost som jag gärna äter varje dag. Havregrynsgröt som toppas med bär och jordnötssmör, ingefärasshot, färskpressad apelsinjuice och sist men inte minst en kopp mörkbrygg. Dels mättar det länge och dels är det supergott! Förresten, hur bra är inte kameran på min nya telefon? Älskar den!

Ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig

Lyckan över att snart kunna gå klädd såhär igen!! Blir pirrig av att tänka på det. 

Denna vecka skulle bli en produktiv av högsta rang. Jag hade skrivit ett schema och planerat allting i minsta detalj, som det kontrollfreak jag är, men dessvärre blev den allt annat än vad jag tänkt mig. Jag åkte på någon form av influensa eller matförgiftning (fortfarande oklart vad det var) i tisdags morgon - frossa, superhög feber och fick inte behålla varken dryck eller mat. Har därför varit sängliggandes hela veckan och bara sovit, sovit och sovit lite till. Börjar äntligen må bättre så idag blir dagen med stort D. Ska isolera mig från omvärlden, jobba ikapp alla studier och kick some ass (rent ut sagt). Helgen kommer gå i samma anda. Hur mår ni hjärtan?

 

 

Throwback pt. 2

En tillbakablick från en varm sommardag hemma vid poolen. Längtar till det är dags igen...

Ung Företagsamhet

Vilken vecka! Hela onsdagen gick åt till att filma årets UF-film med Hampus på Emporia. Från klockan 10.00-18.30 gick vi runt och filmade, pratade med folk och försökte hitta bra scener att ha med. Jag fick agera "huvudroll" i filmen vilket var en konst i sig, haha. Ska bli spännande att se hur slutresultatet blir! Dagen därpå, i torsdags, var det dags för oss själv att ställa ut. Ska lägga upp bild på vår monter här. Den var fantastiskt fin om jag får säga det själv! Som grädden på moset är vi finalister i kategorin Årets Tjänst, så den 24 mars ska vi pitcha vår idé för en ny jury och om det går vägen kan vi gå vidare till SM i Stockholm. Coolt. 

Throwback pt. 1

Blir så glad när jag tittar på dessa bilder. De får mig att tänka på sommaren, solbränd hy och lycka. 

Om två timmar beger jag mig hemifrån för att påbörja dagens uppdrag. Jag nämnde lite kort igår att vi fått äran att göra årets UF-film (genom vårt UF), så det är vad vi ska filma till idag. Spännande! Där efter ska jag på risk1 som varar i tre-fyra timmar och där efter blir det minst sagt en roadtrip för mig och Hampus. Vi kommer behöva åka tvärs över Skåne (känns det som) för att inhandla och hämta särskilda saker inför morgondagen. Jag kommer inte vara hemma förrän sent ikväll, så därför gick jag upp tidigare för att få tid till mina studier - och bloggen. Vad ska ni göra idag?

Många bollar i luften

Samtliga bilder är från Pinterest

Den senaste veckan har min telefon levt sitt eget liv. Jag ställer alltid fyra-fem alarm på morgonen - två på varandra när jag ska gå upp och träna, ett när jag ska börja göra mig i ordning och ett när jag ska ta mig till tåget. Men, den senaste veckan har mina alarm inte ringt vilket resulterat i utebliven morgonträning och stressiga morgnar över lag. Det var dags för en ny telefon med andra ord. Nu har jag en PLUS vilket känns lite annorlunda, men jag antar att en vänjer sig.

Annars då? Jag har många bollar i luften (som vanligt) och livet rullar på. Det är körkort, skola och sköta mina studier, företag och jobb. Utöver det ska jag driva min blogg vilket innebär att ständigt vara kreativ och komma på intressanta samt inspirerande saker att skriva om. Alla inte tycker om att leva ett så pass hektiskt liv som jag (i perioder) gör, men jag har kommit fram till att jag mår som bäst när jag har mycket att göra. Jag är en rastlös själ. 

Igår lämnade jag hemmet 08.00 och var inte tillbaka förrän 22.30. Lång dag, men jag kände mig snarare fylld med energi efteråt än motsatsen. Denna vecka är extra tidspressad då jag har både halkan, risk1 och körlektioner. Därtill ska vi filma på UF-mässan imorgon eftersom vi blivit ombedda att göra årets UF-film. SÅ KUL! På torsdag ställer vi själva ut så mycket av min lediga tid den här veckan går ut på att rodda inför det. Jag längtar så jag spricker. 

 

Sundays in bed

 Ligger i skrivande stund i soffan och avnjuter mörkbrygget ovan. Har en fullspäckad vecka framför mig så dagen idag går ut på att samla nya krafter så jag orkar med allt som komma skall. Det blir eventuellt ett träningspass fram mot eftermiddagen/kvällen också. Vad ska ni göra idag?

Leopardkappa

Leopardmönster - say no more. Som jag nämnde i ett föregående inlägg har jag införskaffat mig två kappor den här veckan och här ovan ser ni den andra. Den sticker ut lite vilket jag fullkomligt älskar. Har redan fantiserat om minst tio olika sätt jag kan matcha den på nu i vår. Ni hittar den HÄR om ni är sugna på en likadan. 

XX

 

 

New coat(s)

Den här veckan har två(!) fina kappor fått följa med mig hem, varav en är denna gråa dröm. Gillar att den är lik en cape i modellen och att den har luva. På tal om något annat hade jag tänkt göra ingefärashot strax för att ställa i kylen och ta en shot varje morgon, i förebyggande syfte. Kan lägga upp receptet här om ni vill? XX