liifeofebba

Färgklick till sommarkvällen

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR // 8 HÄR 

 

"Mondays are fine, it's your life that sucks"

 

Jag hade nästan glömt bort hur skönt det var med byggda fransar och fixade bryn. Man sparar så himla mycket tid på morgonen och dessutom känner man sig så fräsch. Perfekt nu inför resan och även inför sommaren! Bara brännan som fattas sen är jag ready to go..Iallafall, hade bestämt träff med Alice idag och eftersom vädret var på vår sida slog vi oss ner för en god (och hälsosam) fika på Noirs uteservering (tips till er Malmöbor som tröttnat på Espresso House). Nu kom jag precis hem, ska dricka kaffe och avnjuta solen ett tag, packa och sedan har jag ett möte inför ett projekt i sommar. Spännande!

I'M BACK!

Hej kära! Jag vet att det var längesedan sist och att vi har en hel del att catcha upp. Låt mig säga såhär: I will make it up for you - för all missad tid. 

Är ni redo? Det är jag! Vi börjar baklänges den här gången. 

<3

Fridas skor är från Dasia och mina från Vagabond! 

Här satt vi igår, Frida och jag, under en varm sommarkväll (ja, det är faktiskt sommar nu!) på en uteservering i Falsterbo. Jaha, tänker ni, det är väl inget speciellt med det? Nä kanske inte, men faktum är att vi nu är helt klara med gymnasiet. Finito. Done. I mina ögon är det något värt att fira! Förvisso lär det firas ordentligt den kommande veckan i Barcelona, under studentveckan och även på självaste studentdagen - men vi smygstartade lite. Det får man. Jag ska verkligen försöka njuta ordentligt de kommande 2.5 veckorna för sen, ja då börjar livet på riktigt. Blir pirrig av tanken.

XX

Bo på konferenshotell med möjlighet till att spela golf strax söder om Stockholm

Efter att ha drivit företag i snart nio månader har jag verkligen lärt mig vikten av kommunikation, men även teambuilding. Två nyckelfaktorer - i min mening - för att lyckas med sitt företag. Kommunicera gör vi genom att ha flera möten i veckan där vi planerar, strukturerar och stämmer av med varandra. Detta gör ju de flesta företag, men hur är det egentligen med teambuildingen? Om jag talar för mitt eget så har vi varit väldigt flitiga med just teambuilding då vi hittat på diverse aktiviteter under årets gång, men jag vet att det finns de företag som är mindre bra på det då de upplever att tiden inte finns där. Men, tänk om man kunde kombinera nytta med nöje?  Det kan man. Körunda konferenshotell, som ligger söder om Stockholm, erbjuds olika konferenspaket samtidigt som det erbjuds golf, yoga och andra konferensaktiviteter. Med andra ord: teambuilding och konferens i ett. Det kallar jag effektivt. Dessutom ligger hotellet i en helt fantastisk miljö vilket höjer stämningen och känslan gånger tio. Hur bra?! Detta ska jag definitivt introducera för mina kompanjoner, är helt säker på att de kommer gilla det.

Den fantastiska miljön utanför hotellet, så harmoniskt med naturen. Hit vill jag verkligen åka!

Upp