liifeofebba

Daknästet

Efter en lång dag som gick i förberedelsers anda inför Draknästet unnade jag mig favoritsalladen till middag (som ni vid det här laget nog är bekanta med). Pricken över i:et var att jag fick bästa Josefine som sällskap. Styrde sedan vidare hemåt för att sträckplugga i fyra timmar. Behöver jag ens berätta hur gott jag sovit inatt?... 

Vårmode

 Hur mycket jag än tycker om att klä mig plain och classy i neutrala färger (svart, vit, beige, grått) så ska 2017 bli året då jag tar ut svängarna lite mer. Jag har en bra basgarderob, så nästa steg är att köpa in kläder som sticker ut lite. Nedan har jag gjort en moodboard för inspiration (som tog 2.5 timme att göra eftersom allt stängdes ner, puh)... XX

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

 

 

Boka stand-up komiker som Johan Rheborg till ditt nästa event!

Hur många gånger tidigare nämnt hur mycket jag tycker om att gå på inspirerande och givande - eller helt enkelt bara jäkligt roliga föreläsningar?! Svaret på den frågan är väldigt många gånger. Hur fantastiskt är det då inte att det finns en hemsida vid namn www.eventmarket.se där du kan boka föreläsare till ditt företagsevent, stand-up komiker (bland annat allas vår Johan Rheborg) eller en konferencier som har hand om allt på din tillställning medan du skönt lutar dig bak i stolen. Du kan till och med boka artister som Ison & Fille, Miss Li och Danny Saucedo som glatt står för underhållningen. Hur bra?!

 

Jag tror inte jag är ensam om att tycka att underhållningen är det absolut viktigaste på en tillställning, oavsett vilken slags sådan det är - därför tycker jag alla ska ta sig en titt på Eventmarket inför nästa tillställning ni ska anordna. Det ska jag göra!

 

Söndagsnöje i Malmö Saluhall

Fina blommor som pryder fint utanför Saluhallen. 

Min söndagsdejt är bättre än din!

Introducerade favoritsalladen från Holy Greens för Josefin - den fick tummen upp! 

Helt klart en bättre söndag mitt i livet. 

 

 

 

Strandvägen 1, råbiff och skumpa

Här ovan ser ni allt jag vill ha just nu i en och samma bild; råbiff med kapris, champagne och så Strandvägen 1. Främst cravear jag Stockholm för tillfället. Jag måste flyga tillbaka dit snart igen när plugget lugnat ner sig. Hämtar så mycket energi, lugn och inspiration när jag är i denna stad.