liifeofebba

Manikyr och pedikyr på Rosa's Beauty i Malmö

I torsdags när jag slutat jobbet begav jag mig till Rosa's Beauty som är en nyöppnad skönhetssalong i Malmö. Dock har de som jobbar där över fem års erfarenhet i branschen, vilket känns tryggt för mig som kund.

Väl på plats i salongen slog jag mig ner i massagestolen för en pedikyr och blev kort därefter serverad både kaffe, kakor och frukt. Lyxigt! Det senaste året har varit oerhört intensivt vilket gjort att jag inte hunnit ta hand om mig själv så som jag velat (och borde), så att bli uppassad och omhändertagen på detta vis var minst sagt välbehövt... 

När pedikyren vad klar bytte jag plats för att få manikyr. Jag valde en ljusrosa färg till både händer och fötter... 

Slutresultatet på fötterna: babylena, fräscha och fina! Nedan ser ni även naglarna som jag är supernöjd med. Många gånger när man ska unna sig skönhetsbehandlingar tycker jag att servicen gör hela upplevelsen och i detta fall är jag nöjd med både servicen och slutresultatet. Trevlig personal, noggrannt arbete och kunniga inom sitt område.

Det bästa av allt? Jag har fixat fyra olika sommarerbjudanden som ni kan få ta del av genom att uppge mitt namn vid bokning:

- Manikyr + pedikyr 490 :- Gå 2 stycken och betala 1 för halva priset. Den perfekta dealen för dig som vill ha kvalitetstid med kompisen, din mamma eller syster! 

- Studentdeal: Få ett nytt set naglar från 200 :-

- Ett nytt set fransar 450 :-

- Färgning av bryn + plock 200 :-

Om ni vill se fler bilder kan ni gå in på @rosasbeauty på Instagram eller Facebook, det är även där bokningen sker. Alternativt kan ni smsa Mai på 070-0390025. OBS! Viktigt! Glöm inte att uppge EBBA vid bokning för att ta del av erbjudandena. <3

 

Detta inlägg är i samarbete med Rosas Beauty

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas