liifeofebba

Livsglädje

I helgen hade jag min sista dag på jobbet, vilket kändes lite sorgligt. Trots att jag inte hunnit jobba där så länge så känns det som om jag varit där i flera år - för jag har blivit så himla välkomnad av mina kollegor och verkligen blivit en i gänget. Jag är verkligen glad över alla som jag fått träffa och lära känna under denna korta tid. 

Jag hann även träffa Josefin i helgen, en sista gång innan flytten. För åtta månader sedan var vi bara bekanta (sedan flera år tillbaka då vi mött varandra i innebandy etc), men sen bestämde vi oss för att ta en fika under en regnig vinterdag i januari. Sedan dess har vi umgåts regelbundet och pratar nästan varje dag. Idag tillhör denna tjej helt klart min inre krets och ingen är gladare än jag för det. <3

Från det ena till det andra.. Just nu ligger jag i en solstol hemma vid poolen och bara njuter. Jag är ledig (snarare arbetslös), solen skiner och mitt största problem i livet är att jag inte ens är halvvägs med min packning och jag flyttar om två dagar. Jag vet, det är knappt så jag får kalla det för ett problem ens. Packa klart kan jag göra ikväll - för nu ska jag hämta en kall burk pepsi max, svalka mig i poolen och därefter fortsätta läsa min bok. Älskar livet! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas