liifeofebba

Den stora dagen är här!

Vilken härlig sommarkväll jag och Ellen hade igår! Vi gjorde en god caesarsallad som vi avnjöt i kvällssolen. Skålade i champagne gjorde vi också - det var trots allt min sista kväll i skåneland. Vi satt ute till dess att solen gick ner och vi började frysa, sedan gick vi in och slog på en film istället. En bra kväll med en bästis!

Imorse vaknade jag med ett pirr i hela kroppen. Nervositet blandat med spänning, samtidigt lite förvirring. Alla känslor på en och samma gång. Helt plötsligt slog det mig... Jag flyttar idag! Nu händer det - på riktigt! Dagen som jag så länge längtat efter, är äntligen här. All packning jag sysslat med den senaste veckan har känts som en jobbigare variant av semesterpackning. Jag har inte riktigt förstått vad det är som sker. Det har gått så fort.

Mina föräldrar är utomlands, så det har verkligen varit guld värt med Ellen som stöd: hon har lugnat mina nerver och förgyllt mina sista dygn i Skåne. Som om inte det vore nog körde hon mig även in till stan idag med all packning. En riktig stjärna! Med mig till Stockholm har jag en resväska, två weekendbags och en mindre väska  - som alla väger ton. Att packa lätt har aldrig riktigt varit min grej, haha. Dock har jag långt ifrån med mig alla saker, resten står kvar hemma för mina föräldrar kommer nämligen upp med det nästa helg. Längtar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas