liifeofebba

När tröttheten smyger sig på

Vissa morgnar är desto svårare att stiga upp än vad andra är. Idag var en sådan morgon. När klockan ringde ville jag helst av allt bara trycka på snooze, ligga kvar under mitt tjocka samt varma duntäcke och somna om. Trots detta och även det faktum att ögonen sved av trötthet så tvingade jag mig själv upp och iväg till gymmet - vilket jag inte ångrar i efterhand. Det blev ett effektivt cardiopass och det var precis vad som behövdes för kropp och knopp att komma igång och för mig att bli redo att ta dagen med storm. Jag har i övrigt en tämligen hektisk vecka framför mig med diverse tillställningar, möten eller plugg att ta tag i varje dag så det gäller att jag planerar min tid ordentligt. Det gör mig inget dock för jag känner mig motiverad. Motiverad till livet, skolan och träningen. Det är en oslagbar känsla! Och med det sagt: nu måste jag kila, plikten (plugget) väntar...

/E

En helg fylld av glädje

Hörrni. Jag har haft tre alldeles förträffliga, men även ytterst fullspäckade dagar, där mycket hunnits med. Tänkte ta det från början! Häng med...

 

I fredags kväll vaknades det middag och föris med några av tjejerna innan kvällens stora födelsedagsfest för fina Alice. Det fanns bekanta såväl som nya ansikten på plats vilket under alla omständigheter är angenämt. Bara det faktum att jag trillade innanför dörren strax innan fem på morgonen ser jag som en lyckad kväll.

När jag vaknade upp på lördagen mådde jag inte prima ballerina om vi säger som så.. Tacka gud för Panodil och vätskeersättning. Tog därför beslutet att spendera den första halvan av dagen i sängen med ett dussin avsnitt Grey's Anatomy. På kvällen åkte jag återigen till Höllviken för att ha myskväll med Josefine, Lina och Frida. 

 

Idag, söndag, stod klockan ställd på tio för en dag på jobbet och det är pretty much it allt jag gjort idag. Nu däremot är glada och nöjda jag i hög grad kraftlös efter samtliga av helgens bravader, kombinerat med för lite sömn, så jag tänker inte göra något vettigt alls ikväll. Mer än att gå och lägga mig i tid. Önskar er alla en trevlig söndagskväll och jag hoppas ni haft en lika fantastisk helg som mig!


XX

Get the look

1 HÄR // 2 HÄR 

3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR