liifeofebba

Inpeople och Barncancerfonden

Inpeople är ett bemanningsföretag som har sin bas i Växjö med omkring 200 anställda. Företaget fokuserar på att skräddarsy lösningar inom rekrytering, uthyrning och organisationsutveckling. Därtill assisterar Inpeople företag över hela landet med att förbättra och stärka de olika företagens HR-avdelning. 

För att lyckas med en gynnsam rekrytering är Inpeoples ambition att alltid matcha rätt person med rätt jobb, vilket görs genom särskilda intervjuer och med kravprofiler. Med andra ord har Inpeople det företag som söker personal eller den arbetssökandes begäran som utgångspunkt i sitt arbete. 

Inom företaget Inpeople finns det en laganda som kallas "Inspirit" vilken står för att alla medarbetare ska hjälpas åt, men tillika att man alltid ställer upp för kunden. Med Inspirit som grund har Inpeople nu valt att hjälpa Barncancerfonden genom att starta en insamling.

Jag tycker det faktum att Inpeople samlar in pengar så att dem kan hjälpa sjuka barn är en helt fantastisk sak att göra. Alla kan inte göra allting, men alla kan göra något. Tillsammans gör vi skillnad! Jag har redan lämnat mitt bidrag, gör ni det också.

 

Här kan ni hitta till Inpeople för mer information om företaget och dess tjänster eller om ni vill skänka en slant till barncancerfonden. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas