liifeofebba

Sammanfattning av vår lilla tripp

Efter incheckning på hotellet, som hade peerfekt läge (låg precis bakom NK) och några timmars shopping, bestämde vi oss för att slå oss ner på Le Pain Francais för att äta lunch. Klokt val eftersom det var supergott!

Same jacket but different outfits. Haha.. Gäller att packa smart när man har liten resväska! Dock vet jag inte riktigt om jag gjorde det, hade nämligen fyra jackor med mig för tre dagar. Men, bättre att vara på den säkra sidan menar jag. 

Från middagen första kvällen som vi åt på La Gondola Trattoria. Vattnas i munnen!

Mina nya glitterskor från Replay som är väldigt annorlunda men coola! Tänker mig dem, en vit sommarklänning med brunbrända ben och en snygg väska. Mmmm!!

Vi hade underbart väder alla tre dagar; strålande sol och blå himmel! Fick verkligen en ordentlig försmak på våren. Var så himla härligt att promenera runt i timmar och bara njuta av tillvaron.

 Invigde min nya väska och pälsboll under vår sista kväll i Göteborg. Under denna afton skulle vi även ut och äta på restaurang med några vänner som bor här. Väldigt trevligt!

Lite mer mat... 

Finaste vännerna <3

Blommor och slutligen hemfärd.. Sammanfattningsvis har jag haft tre underbara dagar och det var skönt att ta en tripp och byta miljö för en stund. Nu är det dock back to routines då jag, även fast det är lov, har plugg upp till öronen. Heja heja. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas