liifeofebba

Dagens lista

 

Dagens humör: Tipp topp!

Dagens mående: Otroligt lycklig. Men samtidigt lite rädd… Får jag verkligen vara så här glad och lycklig? Får allt verkligen kännas såhär perfekt? Väntar bara på att något tråkigt ska hända.. Känner ni igen er?

Dagens borde: Det finns faktiskt inget "jag borde" göra idag. Förutom att träna därå, men det ska jag göra. 

Dagens frisyr: Upsatt i en bulle

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, virkade shorts och en vit T-shirt.

Dagens planer: Ska, när mitt mellanmål fått smälta, bege mig till gymmet för att sedan ikväll åka till Höllviken och umgås med Josefine och Frida. Jag vill se EM (såklart!) men dem är inga fotbollsfantaster så vi får se om jag får min vilja igenom.  

Dagens materiella vill ha: Just nu är det en riktigt snygg bikini som jag cravear efter, men en Balenciaga eller Mulberry Lilly skulle inte heller varit fel... 

Dagens beroende: Fun Light... 

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag. Idag är jag ju på toppenhumör!

Dagens längtan: Min bästis!!! Varit utan henne i en vecka nu. Som tur är kommer hon hem idag och jag får träffa henne imorgon <3

Dagens tidning: Har ingen dagens tidning men däremot dagens bok! Den heter Tänka snabbt och långsamt. Mycket intressant bok! Den har fått väldigt god kritik och jag börjar förstå varför. 

Dagens låt: Har två härliga sommarlåtar. Först ut är Miracle med Julian Pirretta och sedan Feel Da Rush med Freddy Kalas!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas