liifeofebba

Få mest sol för pengarna i sommar

Vi jobbar hårt hela året för att kunna ta några tämligen välbehövda, men även välförtjänta, lediga veckor under denna högst blommande årstid. Många flyr landet för att åka till en tropisk plats, medan andra är högst förtjusta av att spendera dessa veckor på hemmaplan eller längst kusten i sommarstugan.

Ja, ni tänker rätt. Det är den svenska sommaren jag pratar om.

Det är dessutom många av oss svenskar som tycker om att åka runt i långa landet falukorv under sommaren för att upptäcka nya smultronställen att fullkomligt förälska oss i. Men i en djungel full av många tankar och beslut kan det vara svårt att veta var man ska åka för att få mest sol för pengarna. Många gånger tar det upp värdefull tid och ibland kan det till och med vara så att vi drar nitlotten och åker dit vi får minst sol för pengarna.

Men, det råkar faktiskt vara så att vi inte längre behöver oroa oss för detta längre. Nu har nämligen Zmarta (klick!) utvecklat olika barometrar som "tar tempen" på var du får mest sol för pengarna i Sverige under sommaren. Zmarta räknar även ut vad ett glas vin, en båtplats, hotell och vad en varmrätt kostar på denna destination. Då slipper vi ta reda på och räkna ut allt själv eftersom Zmarta redan gjort det åt oss, vilket även gör att vi mycket simpelt kan jämföra med hur priserna ser ut i andra städer. Vi sparar med andra ord både tid och pengar. Låter det inte fantastiskt? För mer information klicka HÄR (klick!). 

 

. . . . . . . .

Inlägget är i samarbete med Zmarta

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas