liifeofebba

Inspiration is good for your soul

Tycker ni om mina kollage lika mycket som jag tycker om att göra dem?.. Tycker det är ett bra sätt att samla inspiration och motivation på. Älskar att scrolla runt på Pinterest och Tumblr. Kan göra det i timmar. 

 Ibland blir saker inte som man tänkt sig

I skrivande stund skulle jag egentligen befinna mig på ett tåg upp till Göteborg för shopping, god mat, innebandytittande och övernattning på hotell. Men så blev det inte... Jag har nämligen legat sömnlös hela natten utan särskild orsak, vilket var jättejobbigt och drygt. Ni vet när man verkligen inte kan sova??? Gav upp vid nollfem:nollnoll och steg då upp för att koka ägg samt se ett avsnitt Suits. Lyckades somna vid sju och sov i tre timmar men jag är helt slut så jag hade inte orkat åka iväg. Ska vila lite till sedan blir det en visit på gymmet! xxCheers to new beginnings

Vilken underbar nyårsafton jag har haft! Från dess början till dess slut. Först åt vi tjejer trerätters hemma hos Lina och sedan dansade vi sent in på nattens timmar. Är tacksam att jag fick spendera årets sista dag och även att jag fick inviga det nya året tillsammans med mina fina tjejer!! Igår var jag slut som artist och idag är det lite bättre men jag känner mig trött och förkyld. Blir därför det vila för mig idag med bortsett från att Lina, Wilma och Johanna kommer hit på middag och mys. Men det kan man aldrig få för mycket av! Sina vänner, alltså. Sedan från och med imorgon är jag redo att ta det här året med storm. 2016, I am ready for you. Är säker på att det här blir ett grymt år.