liifeofebba

SVAR PÃ… FRÃ…GESTUND DEL TVÃ…

Hur äter du under en vanlig dag?

Frukost, lunch och middag. Jag äter även två till tre mellanmål om dagen för att hålla blodsockernivån på en jämn nivå!

 

Hur ser en träningsvecka ut för dig? :)

Hur min träning ser ut beror på mängden plugg och jobb jag har. Skolan går alltid i första hand! Men det har inte varit något problem i år. En vanlig träningsvecka spenderar jag på gymmet 5-6 gånger, antingen kör jag någon konditionsmaskin eller så kör jag styrka. Försöker få in styrkepass två gånger i veckan iallafall. Springer också väldigt ofta (BÄSTA jag vet!!) och jag brukar även ta powerwalks om morgnarna då och då eftersom jag tycker det ger skön energi till resten av dagen. Viktigt att tillägga är att jag vilar när kropp och knopp säger ifrån!!! Oftast 1-2 gånger per vecka.

Hur äter du under en vanlig dag?

 

Vilken skola går du i? Är den bra? Kan du ibland sakna din förra skola? KRAM<33

Jag går på ProCivitas i Malmö. Den är allt man kan önska sig att en skola ska vara! Man är omringad av målmedvetna och drivna människor som hjälps åt varje dag. Det serveras god lunch, elevkåren fixar roliga events och lärarna är jättebra. Måste även understryka att det är väldigt mycket plugg. 

Jag saknar några lärare på min förra skola eftersom dem var så himla snälla!! Speciellt min SO-lärare och Svenska-lärare.. Men skolan i sig saknar jag inte alls.

Ska du sommarjobba? Isåfall var?

Jag kommer jobba på McDonald's men annars inget.

 

Beskriv dig själv med tre ord?

Ambitiös, målmedveten och omtänksam. 

 

Bästa film eller tv serie?

Oj... Du frågar en seriefantast. Har sett hela tretton serier! Att välja en som är bäst blir väldigt svårt. Kan lista några bra till er: Suits, Gossip Girl, Real Housewives of Beverly Hills, OC, Revenge, The Vampire Diaries och OTH.

 

Tips på outfits vardag/fest? 

Mitt absolut bästa tips är att klä dig i något som du är bekväm i, man känner sig aldrig så snygg som då. Klär du dig i något obekvämt kommer du bara vara stel hela kvällen. Om man är osäker så fungerar den lilla svarta vid alla tillfällen, men om du ska på någon fin middag rekommenderar jag en lång och sofistikerad klänning eller kostymbyxor, en fin blus och ett par stilettklackar. På sommaren är färgglada klänningar ett hett tips. 

Vem är din absoluta förebild?

Några kvinnliga förebilder är Michaela Forni för hon har kommit så långt i livet fast än hon är så ung och trots det har hon fötterna på jorden samt verkar vara en sån varm och härlig person. Isabella Löwengrip är också en förebild då hon är otroligt driven och även hon har kommit väldigt långt i livet redan. 

 

Tjärnar du något på din blogg? Har du några sponsorer? Hur många läsare varje dag? Din blogg e grym!!

Har ingen fast inkomst men tjänar på vissa utav mina samarbeten.

 

Är Mimmi Svensson din bästa vän och snyggast i världen?

HALLÅÅ det är väl självklart??? Ingen klår denna underbara tjej. Love you<3

 På din skolan får man dator eller betalar man för dem? Vilken dator? Fin blogg :) 

Man "får" en dator som man betalar 2000 kronor för vid början av varje termin. En MacBook Air! Jag använder mig mestadels av den när jag pluggar och sedan använder jag min MacBook Pro som jag fått av mina föräldrar när jag bloggar och gör andra saker. 

 

Vilket språk har du som B-språk? Kommer du ha fler frågestunder (hoppars de) :-))))

Jag läser Tyska! Ja, absolut! 

 

Vad lyssnar du på för slags musik? Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

Jag lyssnar på allt möjligt, har olika spellistor för olika tillfällen. När jag pluggar lyssnar jag ofta på akoustisk musik, när jag tränar på housemusik och när jag åker tåg etc är det mer blandat. Jag håller tyvärr inte på något speciellt fotbollslag!

 

Tips på frukost:))

Jag personligen är en frukostmänniska och tycker om att variera mina frukostar, men har trots det mina favoriter. Bra tips är turikisk yoghurt med honung och banan, proteingröt med keso, havregrynsgröt med ägg och juice, en matig smoothie eller omelett! 

 Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas