liifeofebba

Bekännelser

X  Jag har bara åkt skidor en gång i mitt liv och det var när vi, som i jag och mina tjejkompisar, var i Val Thorens på sportlovet 2015. Jag är med andra ord inte speciellt duktig på att åka skidor och det är jättetråkigt. Ska därför tyvärr inte följa med mina tjejkompisar på nästa års skidresa.. 

 

 

X  Jag har träffat livets människor på gymnasiet. Är så tacksam för alla jag har omkring mig varje dag! Att gå till skolan är verkligen en fröjd med dessa olika men ändå så likasinnade individer. Man glömmer till synes bort att man verkligen är i skolan och studerar, just för att man har så kul!

 

 

X  Jag är kaffeberoende! När det är skola dricker jag alltid en stor kopp på morgonen – två vid behov. Dessutom åker det ner en och annan Nocco/Celcius efter skolan ibland. Det är inte det bästa kanske då jag tror på att man ska sova när man verkligen är trött, men samtidigt behöver jag koffein om jag ska orka hålla ett högt tempo all day long. 

 

 

X  Jag går i princip alltid upp tidigt på morgonen. Idag gick jag till exempel upp vid 08.00 fast än jag inte hade behövt. Jag tycker det är skönt och jag får betydligt fler saker gjort om jag går upp tidigt. Rutiner ska det vara! 

 

X  Fast än jag har många år kvar till jag är halvvägs till 50 så känner jag stress över att hinna med allt som jag vill göra i livet, innan man verkligen måste bli vuxen på riktigt. 

 

 

 

 Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas