liifeofebba

Väl hemkommen från Turkiet och på plats på ip möttes jag av min älskade föräldrar och lillebror. Med sig hade dem kycklingsallad som önskat och väl hemma fick jag det årliga påskägget med pengar, godis samt en ben & jerry glass som innehåll. Är dem världens bästa eller vad!? Berättar mer om resan imorgon för idag får vi främmande och sedan drar jag iväg på annat med mina kompanjoner. Glad påsk!

 Lite nytt i min sminkväska. Fit me foundationen är för övrigt den bästa jag någonsin haft! Rekommenderar den verkligen. Zero. Noll. Det är siffran på antalet dagar som är kvar till Turkiet. Sju härliga dagar i solsken, med fotbollsträningar, bad, skratt, shopping, allt detta tillsammans med världens härligaste fotbollsgäng. Känslor: gladare än på länge, längtan och förväntan.  

 

Det faktum att det är torsdag och sista skoldagen för min del denna veckan och på drygt två veckor, det faktum att vi åker imorgon (läs: jag längtar ihjäl mig) och det faktum att jag inte ens har börjat packa. Jag i ett nötskal. O-p-t-i-m-i-s-t. 

  

 

Rör ihop alla ingredienser och ställ sedan in i mikron i cirkus en minut, plussa på mer tid vid behov. Blanda gärna ihop en topping gjord på vaniljyoghurt, kesella eller keso och blanda med antingen mosad banan, hallon eller annan frukt/bär. Kokosflingor, jordnötssmör och bär i sin normala form är också gott att ha på. 

 

Hade tänkt plöja igenom några avsnitt pretty little liars som belöning efter dagens pass på gymmet med min fina vän Kelly. Med fysikprov, inlämningar och bara två dagar kvar till jag far till varmare breddgrader är det bara att njuta av den lilla tid man har fri till andra saker. Skepp och hoj, kompisar! 

 

 

Vaknade av ett störande alarm som tjöt och tänkte trycka på snooze och somna om, men påmindes i samma sekund av citatet "if you snooze you lose" och minuten efter det var jag till fots. Efter skolgång och att min pre-workout befann sig där den skulle (..alltså i magen) befann jag mig på gymmet för att träna. Svettigt i högsta grad så jag belönade mig själv med solning efteråt! Nu mås det kan ni tro. 

  

Nya ljusstakar i silver som pryder mitt nattduksbord.

Frukosten nere och nu är det dags att byta pyjamaskläder mot träningskläder, torr hy mot svettpärlor och framkalla den brännande känslan i musklerna. Mot destination gymmet! 

Favoritfrukost i repris som en utmärkt uppladdning inför dagens träningsmatch mot Eskilsminne. Det är dessutom soligt väder och som pricken över i:et ska jag inviga mina nya skor! Fram mot kvällen beger vi, som i min familj och jag, oss iväg för att fira min Faster som fyllt år. Ha en bra dag!Avslutade sista skoldagen för denna veckan med bravur och inleder helgen lika så: med ett nätt cardiopass fast jag har vilodag, en god middag med familjen och sist men inte minst en myskväll med en fin vän. Slutsats: en bättre fredag! 

 

Detta och en bodylotion, badpulver, bodybutter, nagellack och en stor och guldig nesecär fick jag som en försenad födelsedagspresent av Sanne igår. Blev så glad! Tack igen min älskade vän.  

  

 

Lite vårväder hade inte varit fel, så att man kan klä sig i ljusare nyanser och inte svart svart svart hela tiden. Argh. Inledde studiedagen med en morgonpromenad i ett snötäckt landskap, uppfriskande och skönt! Brakfrullen är nere och efter att ha letat efter mitt kameraminneskort överallt, så hittar jag det i en kofta. I garderoben, en halvtimme senare. Idag ska jag träffa Sanne över en tur på stan, en fika och bara umgås. Längtar! Avrundar dagen med en fotbollsträning. En toppen torsdag, så att säga!