liifeofebba

 

De senaste två dagarna har jag spenderat i destinationen Göteborg med mina klasskamrater som sällskap! Fotbollsspelande, karusellåkning på Liseberg och promenad längs Avenyn är vad vi sysselsatt oss med. Fick även ett besked om att jag är uttagen till Elitflicklägret i Halmstad vilket fick mitt humör på topp! Idag har jag varit ledig, pluggat och varit hos sjukgymnasten. Livet är för bra ibland alltså.Har varit en relativt lugn helg: började med att dra på mig feber och halsont, hade grillkväll med finaste vännerna, fick i mig för mycket glass och godis, sov x antal timmar mer än vanligt och tog promenader i sommarregnet. Vad jag borde avrunda helgen med är plugg. Hur jag avrundar den istället: nerbäddad under täcket till en bra film. 

På kvällens agenda hade jag breddläger med distriktslaget inplanerat, men då mina smärtor i ryggen tar över, blir det bara tittande för min del istället. En jobbig dag psykiskt pga olika anledningar - så helst av allt vill jag bara bädda ner mig under täcket och vakna upp när det är bra igen. Livet är inte alltid enkelt och alla dagar är inte en dans på rosor, så det är bara att bita ihop och tänka att det bara kan bli bättre. 

Det är söndag men det finns ingen ångest laddad i det ordet idag eftersom jag har studiedag imorgon. Planer för dagen: äta, se ett dussin gossip-girl avsnitt, vila. Repeat. Har dessutom vilodag - vilket är tråkigt! Det kliar i hela kroppen....

 

Att äntligen ha fått sova ut efter fem dagars för lite sömn var det bästa jag gjort på länge. Idag står det ett pass på gymmet, ett restaurangbesök samt eurovision-tittande med tjejerna på agendan. Slutsats: det kommer bli en bra dag!Fredag och långhelg för oss ungdomar i denna lilla by, då det är studiedag på måndag - det kan jag leva med! Trampade till affären på efter skolan med Lina, handlade godsaker, bar klänning för första gången detta året och bara njöt av det underbara vädret! Ikväll står det match på schemat och sedan tänker jag mysa ner mig i soffan resterande timmar av dygnet. 

 

Cardigan och jeans från Zara, t-shirt från H&M, klocka från Regal, loafers från Vagabond. 

 Vanilj mugcake toppat med jordnötssmör och banan - alltså MUMS! Ett av de godaste mellanmålen, alla kategorier. Fast än min extrema (betoning på extrema) trötthet idag ska jag framkalla mjölksyra och få endorfinerna i högvarv på gymmet, för det är en av de bästa känslorna som finns! 

Skjorta och kabelstickad från Gant, byxor från Ginatricot, armband present och klocka från Regal.I'M BACK

Okej, jag ångrar mig. Mitt blogg-sug kom tillbaka under natten så jag struntar i bloggpausen och kör på som vanligt igen! Låter det bra?   

Jag är inne i en svacka just nu 

Jag har så stora drömmar om framtiden att dem nästan skrämmer mig lite ibland

Jag äter inte potatis i kokt form 

Jag älskar kläder och inredning

Det värsta jag vet är när någon är oärlig

Jag gillar inte konflikter

Blondinbella är en väldigt stor inspiration för mig

Är beroende av kvarg med funlight, varma bär och granola

När jag behöver rensa huvudet brukar jag knyta på mig joggingskorna, sätta hörlurarna i öronen och bara gå

Jag har världens bästa vänner

Jag är klantig av mig, dvs har alltid i sönder saker.... 

Jag tycker att muskler är något av det snyggaste som finns

Har aldrig provat att röka (bara doften får mig att må illa)Match och vinst med 1-0, ett gott mellanmål, en vända till Landskrona med familjen och nu ska jag umgås med tjejerna. Ha en bra lördag!