liifeofebba

LIFE IS DAMN GOOD

Måste sluta äta godis. Har säkerligen tryckt i mig minst ett kilogram helt själv denna helg. Älskade och hatade godis, varför är du så god när du gör mig så fet?! He-he. Har cyklat fyra mil för käk och mys på stranden med fina vänner, haft film-marathon med Emma, moded åkning längs kusten, solat och bränt ihjäl mig och avslutningsvis grillkväll hos Tove med mina kompanjoner. Kunde inte haft ett bättre avslut på helgen! Det enda som fattas är min älskade fotboll.. 

Njuter av att det sista skolarbetet för den här terminen är inlämnat. Känslor: glad och fri! Kan äntligen säga hej till mitt sociala liv igen. Tisdagskvällen till ära spenderade jag hejandes på mitt lag, världens bästa lag, när de spelade seriefinalen och dessutom vann! Det mina vänner, det kallar jag för grymt jäkla bra - rent ut sagt.  

Promenad, plugg, mat och film är vad min söndag kommer bestå av. En söndag i den lugnare kategorin. Ett stilrent linne från H&M, ett par ljusa Levi's jeans och ett par nya vita Converse är en del av vad jag fyller på min garderob med efter shoppingrundan med min mamma i fredags. Jag är nöjd och belåten! Upp