liifeofebba

 

 

Kabelstickad - Gant, voulanglinne - H&M, scarf - kappahl, byxor - ginatricot, hunterstövlar.UPP OCH NER NER OCH UPP

 

Efter det är en del nya som har börjat kika in på min blogg (jätteroligt) så har jag fått frågor om hur mitt rum ser ut. Här ovan är två bilder jag lagt upp för ett tag sedan! Notera att mina väggar är lila eftersom jag valde det för sex år sedan när vi byggde ut.

 

Saker som hänt idag:

 

1. Trillade i en lerbacke och hela min fjällrävenjacka är numera alldeles lerig.

2. Fick reda på att man inte vill ge mig tandställning än, utan vänta TVÅ ÅR och se då?!?!?!

 

Inte de bästa sakerna som kan hända på en dag, men det kunde varit värre - så tar nya tag och blicka framåt istället. Ha en fin onsdag vänner! 

Väntar på tåg i snöstorm som aldrig kommer, ägnar mycket av min vakna tid till alla läxor och värmer mig framför brasan som är igång i stort sätt hela dygnet här hemma. Traskade rundor i full mys-outfit igår och insåg att converse inte är något man ska bära i -5."Kvinnor är starka. Inte starka, men starka. Punkt slut" 

Önskar min bättre hälft Lina ett grattis på hennes sextonårsdag, I ♥ you. Inledde morgonen med att sjunga vi gratulerar och ge presenter, följt av en stor brunch i form utav scones, massa frukt och goda pålägg - för födelsedagsgrisen! Efter att ha krigat och trängts med alla miljontals (överdriver..) människor på gymmet och slutligen kört slut på mig själv i nittio minuter väntas en dusch. Bra söndag, bra helg. 

Idag gratulerar jag fina Josefine som blir sexton år! För att fira hennes dag på bästa sätt tar vi, som i ett tiotal andra tjejer och jag, tåget in till Malmö för att avnjuta en ypperligt god lunch på Jensens Böfhus. 

På kvällens agenda står det ytterligare firande i form av släktkalas på schemat, denna gång för min bästa vän (Lina) som har sin sweetsixteen imorgon. Men innan lördagen får börja på riktigt ska jag köra slut på mig själv på destination gymmet. Kärlek.  

Dagens vill ha: en utomlandsresa till Thailand, USA eller Maldiverna.....

 

Dagens klädsel: En blandning av sött och flickigt i ljusa nyanser


Dagens läsning: Femtio nyanser av mörker 

  

Dagens låtar: Zara larssons uncover och when world collides samt passenger med let her go

 

Dagens beroende: ägg(vitor) och avokado

 

Dagens humör: sömnig, speedad och glad. TGIF!!!

  

Dagens att-göra: tränatränaträna

 

Dagens appar: instagram, we♥it och twitter

 

Dagens osmartaste: att bära converse i nästan -20 grader

  BEACUSE IT'S FREAKIN FRIDAY

Innan jag kan sätta mig vid matbordet med familjen, ha det mysigt samt avnjuta mammas hemmalagade tacos gjord med bravur och sedan förbereda mig för det traditionella fredags-soffhänget, skall jag: omvandla torr hud till fuktig, byta svettpärlor mot duschstrålar och byta träningskläder mot pyjamaskläder. En fredag ur både den bättre och mysigare kategorin, så att säga.YOU ARE MY SOLDIER

 

 

Plats: tåget. Sysselsättning: Thilda, Melina och mack-ätande. Slutdestination: Malmö Ip - för att träna fotboll.

 Detta är saker jag måste ha hemma och använder mig av nästan varje dag. Olika sorters bär, frukt, avokado, keso och fiberhavregryn.Blev ingen träning för mig alls igår (ajabaja) då tåget krånglade när vi nästan var i malmö och sedan gick den inte dit den skulle så när jag väl var hemma var jag dödstrött. Somnade redan klockan nio!!! Idag är jag utvilad igen och har en kort skoldag framför mig följt av en sväng på stan innan träningen för att fixa med prao. Funderar även på en frågestund snart, vad säger ni om det?Helgen och födelsedagsfirandena, den 10:de februari, min födelsedag, breddlägret och sportlovet är vad som finns med på min att-längta-till lista den närmaste tiden. Om man ser lite längre fram finns såklart sommarlovet också med... Men det tar vi en annan gång.DET ÄR OKEJ ATT INTE VARA OKEJ

Har burit en tyngd inombords dagen lång vilket resulterat i en deppdag. Kvällens fotbollsträning är inställd så jag tar tillfället i akt och beger mig till gymmet för ett svettigt pass istället. Som grädden på mosen är de det bästa sättet att rensa tankarna på för min del! Glad måndag allihopa. 

 

Tittar ut över ett snötäckt skåne medan jag läser bloggar samt sörplar i mitt morgonkaffe. Tre timmar (sammanlagt) fotbollsträning och en lång skoldag är vad jag har framför mig idag. En helt vanlig måndag med andra ord.  

Efter att ha promenerat till hallen och lämnat mina gamla matchkläder samt renskrivit mitt SO arbete unnar jag mig en stor och god frukost! Eftersom mina planer för dagen tyvärr blev inställda tänker jag bara ta det lugnt och njuta av veckans sista dag.