liifeofebba

 

 

En vunnen träningsmatch med hela 4-2 och en god middag för två följt av filmkväll med choklad i dess olika former tillsammans med Lina, är vad lördagen hade att bjuda på. Annars rullar livet på som vanligt: det är lov och jag njuter av att vara ledig. 

Det är många som deppar ihop över att de inte har någon pojkvän på en dag som alla ♥ dag, men hallå där, sluta med det! Bjud över bästavännerna på en mysig middag, unna dig själv en chokladask, ha en ta-hand-om-dig-själv-kväll eller bara umgås med familjen. Det finns tusen olika sätt att göra denna dagen bra på! Sänder er en stor kram och önskar er alla en glad alla ♥ dag.Sex tips för en hälsosammare vardag:

 

• Drick mycket vatten, minst 1.5 liter om dagen - du orkar prestera bättre och kroppen mår bra av det

• Promenera istället för att ta bilen, om det är rimligt långt att gå såklart - du får frisk luft och du rör på dig samtidigt

 

• Fyll tallriken med grönsaker - mycket vitaminer och bra näring.

• Ät hälsosamt och ofta - det gör att du får bättre ämnesomsättning

 

 

• Försök undvika snabba kolhyderater såsom vit pasta, vitt bröd, läsk och godis så mycket som möjligt. Ersätt istället med fullkornspasta, grovt bröd, frukt och grönt, nyttiga fetter och proteiner - du håller dig mätt längre och din kropp mår bättre av det.

 

• Träna - för att kunna sova bättre om nätterna, må bra och för en bra hälsa.

  

 

 

Cardigan från Zara, linne från Ginatricot, Dr Denim jeans från Carlings och Hunter stövlarI WANT TO KNOW WHAT YOU THINK

  

Måndag. Ingen panik eller ångest laddat i det ordet idag vilket känns skönt. Fick sluta sextio minuter tidigare så de minuterna tog jag igen med lite sömn, som den sömntuta jag är. Några mattetal ska räknas och middagen ska ner i magen, sedan är det fysträning som gäller. En helt vanlig måndag. 

 

Söndagen till ära bjöd på firande för mig i form utav brunch på restaurang Översten i Malmö med mina kära släktingar. Efter presentutdelning (blev jättenöjd med sakerna jag fick), x antal vändor till att fylla på tallrikarna och massa småprat var det slut på det roliga. Utöver det är en timmes träning och en snabb visit på Emporia vad jag hunnit med idag! Fullt upp med andra ord. 

 

Mättat magen med en brakfrukost som uppladdning inför dagens träningsmatch. Packat väskan med både fotbollstillbehör och kläder, eftersom det blir en kväll hos familjen Roswall, vilket jag förutspår kommer bli väldigt trevligt - som vanligt.  

 

 

Att vakna upp med träningsverk i benen är en av de härligaste känslorna som finns, för då vet man att man åstadkommit någonting bra. Att vakna upp och vara dunderförkyld är dock inte med på min topp-tio lista, nä, inte över huvudtaget.

Myser rundor i de bekvämaste kläderna, sörplar te i mängder, ser desperatehousewives och tar en och annan powernap då och då för att bli så utvilad som möjligt. Allt detta i hopp om att förkyldningen ska ge med sig under dagen. Vad gör ni idag?LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

 

  

Använt mig av snooze-knappen för många gånger men sedan påmint mig själv av citatet "if you snooze you lose" för att ta mig upp ur min sköna (betoning på sköna) säng denna torsdagsmorgon. Två träningspass varav ett är fotboll och ett styrka med laget är vad jag har framför mig på träningsfronten idag! Annars rullar livet på bättre än vanligt och jag går runt och njuter av att det är fredag imorgon. DON'T HATE, CONGRATULATE

 

Mitt gröna hjärta är helt igen. Ska äntligen få träna med mitt underbara lag!! Det gjorde hela min dag, vecka till och med. Lycka.WHAT TO WEAR

Bild från i somras.

Har fått en del frågor om vad jag är klädd i när jag tränar på gymmet. Jag använder i princip alltid springbyxor, en kort eller långärmad träningströja helst i svart, mina rosa nike free run och ett par hörlurar med bra musik i för att bli extra peppad. Go hard or go home.

  

Anledningen till att jag är uppe tidigare än tuppen idag, på en lördagsmorgon, är för att jag ska på breddläger med Skånelaget hela dagen, och bilresan dit tar hela nittio minuter. En styck träning i två timmar och en internmatch är vad som skall genomföras!En god middag, firande och massa gott är vad kvällen innefattar - tillsammans med alla tjejerna! Lina fyllde trots allt år förra helgen. Har alltså mycket roligt att se fram emot idag!

 

  

Kort skoldag, mellanmål i form av smoothie (samt en croissant) och snart väntas en mysig middag med mamma. Kvällens planer lyder fotbollstittande i hallen med mitt hjärta, blir dock en tidig hemgång eftersom klockan ringer redan nollfem:trettio i morgonbitti.