liifeofebba

 

 

Blus från Odd Molly, byxor från Ginatricot, Volanglinne från H&M, Klocka från Ur&Penn, Converse.A PIMPED, PURPLE WALL

En styck dekorerad vägg.

Strosat rundor i ett shoppingcenter eftermiddagen lång: först och främst för kvalitétstid med min bästa Lina, för att lämna tillbaka en klänning och för att luncha. Trots att jag höll på att somna av trötthet under tågresan hem, begav jag mig till gymmet för ett svettigt pass! Det bästa på hela veckan, måste jag tillägga. Efter att ha bytt svettpärlor mot duschstrålar och träningskläder mot pyjamas ska jag nu få mat i magen innan jag brottas med min ovän tyskboken. Kram.

  

 

Tröjan är från Odd Molly, jeansen från Dr Denim och till det bär jag mina Hunter stövlar. Ha en bra onsdag!

 

 AN ORDINARY TUESDAY

Dagens funderingar: om det är värt att kasta bort en halvtimmes plugg för att ersätta den med en välbehövlig powernap och om jag ska anordna en bloppis på min blogg eftersom suget från min sida finns där, plus att jag behöver rensa mina garderober. Så då undrar jag, finns det ett intresse från er sida? Kram.

NO PAIN NO GAIN

Från och med idag, måndag, ska jag en månad framföver (fram till Turkietresan) motstå allt onyttigt och endast äta hälsosamt. Ska dock ha en gång på helgen jag får lov att äta naturgodis och nötter, eftersom jag anser att man måste belöna sig själv ibland. Anledningen till detta är för att jag är nyfiken och vill se om jag klarar denna utmaning, då jag egentligen är en riktig glass och chokladråtta. Inleder det hela med ett gott mellanmål i form av grovt rostat bröd med omelett, som uppladdning innan kvällens pass på gymmet! Är ni med mig? Let's do this.

   

Tillbaka till en väckarklocka som ringer varje morgon, till skolan, tider att passa, det vardagliga vad-ska-jag-ha-på-mig problemet, plugg och stress. Jag välkomnar dig med ett varmt leende, kära måndag!

 LAST DAY OF VACATION

 

 

De sista lovtimmarna spenderades på ett av de bästa sätt: invigning av min nya Hunkydory blus, var med en fin vän på stan, åt en god lunch och spelade innebandymatch. Allt detta satt fint i kistan, som Baloo skulle ha uttryckt det.  

 

Lite investeringar och gåvor som blivit mitt den senaste veckan: En Longchamp väska som jag köpte igår, en mössa som jag fick av mina föräldrar på min födelsedag, Victoria's secret bodylotion som jag fick av Michelle och sminket har jag köpt, eller, allt utom rougen som jag fick av Thilda. Jag är tillfreds.  

 

Spenderat hela dagen i Malmö med min fina Michelle. Efter runda på stan, en god fika, en massa prat och en sammanfattningsvis superbra dag senare är jag hemma igen! Fick dessutom en Victoria's Secret bodylotion, luktar som godis. Mmm!! På kvällens schema står det två timmar fotbollsträning följt av ca: ingenting. Skönt och väldigt behövande. A PIECE OF MY ROOM

Är ingen expert på att filma och min Iphone-kamera har sett sina bästa dagar för längesedan, så mycket som den varit med om (bad i vattenpöl, tappad i golvet osv). Gjorde ett litet försök till en video iallafall! Kram.

  

Efter ett fåtal timmars slappande och slöande iklädd myskläder på destination soffan, tar jag tag i mig själv och letar rätt på en ordentligare outfit och pudrar näsan lite. Halva lovet har redan passerat vilket är sorgligt, så jag gör det bästa av kvällen och umgås med mina kompanjoner på okänd adress. Kram. 

Blev bland annat uppgraderad från ett par Rosa till ett par Lila nike free run 3.0 igår och fick dessutom den eftertraktade boken Bodylicious skriven av Sofi farhman och Julia Fors. Var tvungen att utforska mina nya skor, så tidigt idag befann jag mig på gymmet för ett köttigt pass (vilket var välbehövt efter gårdagens goda). Summering: skorna satt som handen i handsken och jag är ännu en gång nöjd.THE WORLDS GREATEST FRIENDS AND FAMILY

 

 

 

 

Är fullproppad med mat, varm i hjärtat och glad efter allt som hittils hänt idag. Har världens bästa vänner och familj, den saken är säker! Laddar om inför två timmar fotbollsträning på grusen innan jag kan avsluta min födelsedag i soffan, med familjen och min favoritefterrätt. ♥HAPPY BIRTHDAY TOO ME

 

 


It's my birthday! Blev som alla andra år, väckt med presenter imorse, av min kära familj♥. Så fina saker, materiell lycka gånger tusen!!

När klockan slår tolv:nollnoll kommer elva av mina fina tjejer befinna sig här för en stor och förhoppningsvis god brunch - mysigt värre. Har en del som ska göras innan dess: städning, dukning, fixa mig själv och all mat ska fram på köksön. Grattis till mig!