liifeofebba

 

Today is the day - så att säga. När klockan slår sjutton:nollnoll befinner vi, jag och min bästavän, oss på läger med skånelaget (fotboll) och dessutom denna gång på hemmaplan. Sammanfattning av vad som väntar: tjugofyra timmar fotboll med ett härligt gäng. Lite saker som inte skulle sitta fel att få i julklapp. Man kan inte få allt här i världen, men några av sakerna här ovan skulle inte skada, speciellt inte att få vita väggar och ny inredning till mitt rum. Det är vad som står högst upp på min önskelista. Om du ser det här nu tomten kan du ju skicka en kommentar om du vill veta var du kan köpa alla grejerna? Har varit extra snäll i år, jag lovar..SHE WILL BE LOVED

 

 

Iklädd pappas tröja, raggsockar och med tända ljus omkring mig samt musik som sprudlar ut ur högtalarna laddar jag upp inför kvällens fotbollsträning. Blundar för denna smärta i halsen som sakta börjat smyga sig på och låtsas att den inte existerar. Den finns inte.

 

  

 

Medan jag springer mellan att leta fram en outfit samt pudra näsan påbörjar jag nedräkningen av antal dagar kvar till julafton. Bara tanken utav snöflingor som faller mot marken, mörka kvällar framför brasan och allt julpynt får mig att längta ännu mer. Nedräkning: tjugosju dagar. 

 

Tisdag. Hej, hej. Plugg, tåg-åkning, fotbollsträning, ångest (okej, klädångest inte så farligt) och planering, hejåhå. 

Studiedag är namnet och om jag skulle beskriva min to do list för de kommande tio timmarna får det bli med orden: mysig, hard working och bra.

 

1. Rå plugga (läs: bokstavligen) till NO provet imorgon

2. Skriva engelsk-novell

3. Ha brunch med mitt hjärta

4. Slappa framför några avsnitt 90210

5. Träna fotboll 

 

 

 

Linne och öronhängen (nytt) från BikBok. Skinnbyxor från Ginatricot. Klackaskor från Scorett.

Det var meningen att jag skulle gå klädd såhär på gårkvällens gala. Men bytte i sista stund ut skinnpajorna mot en svart, kort och tight kjol inklusive tunna tights, samt klackaskorna mot mer bekväma skor.  

 

 TODAY IS GOING TO BE GREAT

 

Snart sätter vi, min familj och jag, oss i bilen till min Faster, hennes sambo och min nyfödda kusin. Brunch är vad som står på schemat denna lördagsförmiddag och sedan en vända in om Emporia och till sist men inte minst: Fotbollsgala, hela kvällen och natten lång. Ha en bra lördag!! 

 

Fredag igen och jag sitter framför datorn medans jag avnjuter ett fräscht och gott mellanmål. En myskväll med dresscode: onepiece, är vad som står på kvällens agenda tillsammans med mina finaste - at my place. Blir en utomordentligt bra inledning på helgen och jag är glad!! 

 

 

Cardigan och skärp från Vila. Linne från H&M. Jeans från Dr Denim. Klocka från Ur & Penn. Hunter stövlar.

 

Invigde min nya kofta och skärp idag, tyckte det passade bra. Vad jag sysselsatt mig med idag på min träningsfria dag (tråkigt nog): bakning i knäckebrödsform, gossip girl tittande, en gnutta plugg och städning utav mitt rum.  

Att jag för en gångs skull är ute i god tid med investering utav nyårsklänning är förvånande men så så skönt. Letande i sista minut, stress och missnöjende är vad det brukar sluta upp i men denna gång är jag både nöjd och tidig, vilket är bra. 

 

 

 

Passar på att använda min älskade skinnjacka så mycket som det går innan det blir för kallt, vill inte ge upp på den riktigt än. Utöver skolgång ska jag på jakt efter en nyårsklänning, plugga och träna fotboll. Det vanliga alltså. Men jag trivs.

 

IT FEELS SO DAMN GOOD

Spenderat tolv långa timmar inuti en hall, spelat nio tretton minuters matcher och dessutom gått obesegrade igenom hela Bombi Bitt cup dam 2012, vilket gjorde att vi kammade hem vinsten. Kunde inte haft ett bättre avslut på veckan!! Nu laddar jag om batterierna inför ytterligare en tuff men bra vecka. Det ser jag fram emot.